EL PUNK ES ACTITUD,NO CALIDAD DE SONIDO

miércoles, 16 de mayo de 2012

ACCIO DIRECTA demo 1988

Aqui van los primeros temas que grabaron ACCIO DIRECTA de los cuales 3 salieron en una recopilacion alemana.Gracias a enric(Guitarra)que me paso los temas con mejor sonido y tambien se curro una bio bastante completilla.Aqui va:
ACCIÓ DIRECTA va ser un grup de Hardcore/Metal pioner a la Península Ibèrica. Es va crear l'any 1985 amb les referències del Hardcore californià i amb clares i contundents influències metàl•liques.


Els membres fundadors van ser el Jordi al baix, el Mimo (Subterranean Kids) a la bateria, l'Enric a la guitarra i el Raul Buisan i el Marcos l'inconscient a les veus. La primera formació va composar els primers sis temes i va tocar amb Skatalà al bar "Mensakas" del carrer Blanqueria, Barcelona, l..estiu de 1985.

L'any 1986 el Julià (Ross) va substituí al Mimo a la bateria i es van fer una sèrie de concerts. El primer al "Comunique" amb "Lethal Gospel" (USA), però oficialment el primer cartell d'Acció va ser amb "Afflict" (Holland) i "Deprov" a Les Fonts de Terrassa.

L'any 1988 la discogràfica alemanya Slow Records va interessar-se pel grup i van enregistrar els primers sis temes a l'estudi. El Mimo (SK) va posar les veus. Quatre d'aquests temes van ser publicats a Alemanya l'any 1989 a la recopilació "There is nothing I like to say".

Més tard el Puril es va incorporar com a cantant i van crear la majoria de cançons del que seria únic L.P. de la banda. Momentos Thrashicos (Semaphore) va editar el disc "Imagínate" l'any 1990.

Acció Directa va tocar principalment per tota la geografia catalana i espanyola . Van fer diverses gires pel País Basc, Costa del Sol i Andalusia però també van tocar a l'estranger. L'agost del 90 van fer vuit concerts per tot Suïssa.

L'any 1992 Acció Directa es va dissoldre com a tal a causa de la diferent manera, dels seus membres, de veure el seu futur. El baixista, el bateria i el guitarra van formar SPACE JUNX abandonant el repertori d'Acció.

Els membres del grup han seguit tocant en diferents bandes de Barcelona com: Tropel Nat, Dr.Calypso, Legion, The Del Hoyo, Baran Baran Boots, Skatalà, Walkysons, The Fenicians, Speed Tortugas , Soulid,...
Pues aqui teneis 6 temazos de este grupo mitico de Barcelona...Brutales!!!
DESCARGAR

No hay comentarios: